Συνάντηση Ηλιάδη-Σούλη, μα καμιά κουβέντα για ανανέωση


Το... θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στον Αρη, αναφορικά με το θέμα του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνιός συναντήθηκε την Παρασκευή στην Αθήνα με τον Δημήτρη Ηλιάδη, όμως ούτε τούτη τη φορά ο νέος πρόεδρος των κιτρίνων του είπε κάτι για το μέλλον του. Απλά του ζήτησε την έκθεσή του για την ομάδα και του μετέφερε πως κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα θα τον ενημερώσει για το μέλλον του, το οποίο σαφώς και πρέπει να θεωρείται ότι θα είναι εκτός Αρη...Ο Ηλιάδης συνάντησε τον Παπαδόπουλο στην Αθήνα του ζήτησε την έκθεση για το αγωνιστικό κομμάτι και δεσμεύτηκε να του απαντήσει σύντομα σε ότι αφορά τη συνεργασία των δυο πλευρών. Ωστόσο, με τα δεδομένα που υπάρχουν θεωρείται σχεδόν απίθανο να συνεχίσει ο Παπαδόπουλος στον πάγκο του Αρη και απομένει να επικυρωθεί το θέμα του διαζυγίου των δυο πλευρών.

Σχετικά με την συνάντηση, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση. Συγκεκριμένα:

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την συνάντησή του με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία κύλησε σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, ο κ. Ηλιάδης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον προπονητή για την συνεισφορά του στο αγωνιστικό αποτέλεσμα της ομάδας μας, του ζήτησε την έκθεσή του για το έμψυχο δυναμικό.

Όσον αφορά το μέλλον της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Ηλιάδης ενημέρωσε τον προπονητή ότι θα έχει την απάντησή του το συντομότερο δυνατόν".