Σφαιρόπουλος: Σημαντικό το ότι δεν τα παρατήσαμε

Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 57-66 στον εντός έδρας αγώνα για την Α1, όμως ο προπονητής των κυανέρυθρων, Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθειά τους. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και κρατούσαν καλά την ομάδα τους, όμως δεν άντεξαν στην πίεση του Ολυμπιακού που έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση 12 μέρες πριν το Final 4.
Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: "Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς για την πρόκριση στο Final 4. Για εμάς ήταν δύσκολο να παίξουμε μετά από 15 μέρες απραξίας. Στην αρχή της σεζόν παίζαμε κάθε τρεις μέρες όταν είχαμε και την Ευρώπη, μετά κάθε εβδομάδα και τώρα κάθε δύο εβδομάδες και έτσι είναι δύσκολο να κρατήσουμε ρυθμό. Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα όμως ο Ολυμπιακός έδειξε προσαρμοστικότητα στις συνθήκες του και ειδικά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο έδειξε την ποιότητά του όταν μας ανάγκασε σε βεβιασμένες ενέργειες στα σουτ. Στο τέλος κάναμε την προσπάθειά μας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό πως δεν τα παρατήσαμε», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα διαστήματα μέσα στον αγώνα. Είναι κρίμα το ότι παίξαμε δίχως κόσμο αφού μας έλειψε ο έκτος παίκτης. Θέλουμε τον κόσμο μας αλλά πρέπει να καταλάβει ότι χρειαζόμαστε τη βοήθειά του μέσα σε φίλαθλα πλαίσια ειδικά στα play off".
Από την πλευρά των παικτών ο Μαρκ Πέιν ανέφερε: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Τις προηγούμενες μέρες προσπαθήσαμε πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω ότι παλέψαμε αρκετά όμως δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ο λόγος είναι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας μέσα στον αγώνα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο τα play offs".