Τάτος: Ξαναγεννήθηκα στον Αρη

Ο Ανδρέας Τάτος ήταν ο κυρίαρχος παίκτης της 29ης αγωνιστικής, σκοράροντας τρία γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και αναδείχθηκε MVP ενώ παράλληλα πήρε και το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.
MVP της 29ης αγωνιστική αναδείχθηκε ο παίκτης του Αρη, Ανδρέας Τάτος, που σκόραρε τρία γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναμέσα σε αυτά και το καλύτερο της αγωνιστικής για το οποίο και βραβεύτηκε.

Η απονομή του... νταμπλ έγινε τη Μ.Τρίτη (30/04) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον 23χρονο μέσο να εμφανίζεται ευχαριστημένος που συνέβαλε στην παραμονή του Αρη στην μεγάλη κατηγορία.

"Όταν ήρθα δεν περίμενα τόσα βραβεία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Είχα πει ότι θα σωθούμε κι έτσι έγινε. Η ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσο χαμηλά. Τα βραβεία τα αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο, γιατί έχουν όλοι μερίδιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χαίρομαι που μείναμε στην κατηγορία", ανέφερε αρχικά κατά τη σημερινή του βράβευση από τους Τάσο Θέο και Αρτούρ Λεκμπέλ.

Για το πώς έζησε τους τελευταίους μήνες στον Άρη, επισήμανε:

"Ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ. Μου αρέσει ο κόσμος, η έδρα ότι ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια. Ήθελα να έρθω και να δώσω ό,τι μπορώ για να μείνει στη Λίγκα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, αλλά έχει περάσει πολλά. Ελπίζω να έρθει επενδυτής και να την φθάσει ψηλά".

Τέλος, για το μέλλον του σημείωσε:

"Όπως ξέρετε, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν είναι στο χέρι μου, εάν θα μείνω στον Άρη. Πέρασα ωραία εδώ. Ξαναγεννήθηκα στον Άρη και δικαίωσα τους ανθρώπους που με επιλέξανε. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Άρη και από εκεί και πέρα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο."