Τζόρβας: Μας υποτίμησε ο Παναθηναϊκός

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αλέξης Τζόρβας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός υποτίμησε την ομάδα του και το πλήρωσε με την ισοπαλία, ενώ πρόσθεσε πως αυτός ο βαθμός θα βοηθήσει ψυχολογικά τους κυανόλευκους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρβας στη Nova:

Για το αν ο βαθμός ανεβάζει την ψυχολογία: «Είναι καθαρά βαθμός ψυχολογίας. Με ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία δεν πήραμε κάποιους βαθμούς και ήταν παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε.
Με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου πιστεύω ότι θα μας ανέβει η ψυχολογία για τη συνέχεια. Πάντα είναι δύσκολο γιατί ήρθε νωρίς το γκολ με μια ωραία ενέργεια των παικτών του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που κρατήσαμε χαμηλά το σκορ, αυτό μας βοήθησε να αναπτυχθούμε και να πάρουμε έναν πολύτιμο πόντο ψυχολογίας και ανάκαμψης».
Για το ήταν διαφορετικό στο σημερινό ματς σε σύγκριση με τα προηγούμενα: «Όταν έρχεσαι από συνεχή αποτυχή αποτελέσματα, πολλές φορές ακόμα και το σώμα δεν ανταποκρίνεται. Ο προπονητής έχει αφήσει σπουδαίο στίγμα στην ομάδα και δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παρά να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του και να αναπτύξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».
Για το αν έχει προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι του Απόλλωνα ο Λόρι Σάντσεζ, με δεδομένο ότι ήρθε να σώσει μια ομάδα και δε γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα: «Κι εγώ την ίδια άποψη είχα, αλλά ήρθε και απέδειξε ότι έχει μια ηρεμία. Προέρχεται από σχολή αγγλική και έχει τη νοοτροπία ''παίξε, μάτωσε, χάσε'', αλλά αυτό θα μας βοηθήσει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Αν το χάναμε το παιχνίδι, θα ήμασταν ικανοποιημένοι επειδή θα το είχαμε παλέψει μέχρι το τέλος. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, κανείς δεν μπορεί να πει τόσο γρήγοροα ότι έχει πέσει και πολλά θα αλλάξουν. Εγώ είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου γιατί είναι ένα σωματείο με ποδοσφαιρική υγεία και πιστεύω ότι με τον προπονητή που έχουμε και με τις προσθήκες που θα γίνουν θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο».
Για το τι πρέπει να διορθωθεί: «Κάτι που πρέπει να διορθωθεί είναι το να δεχόμαστε εύκολα γκολ. Δύσκολα θα κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Πρέπει να βελτιώσουμε το γεγονός να κρατάμε το σκορ στο μηδέν. Είναι δύσκολο να βάζουμε 4 γκολ σε κάθε αγωνιστική, όπως έγινε με τον Λεβαδειακό. Πρώτα, πρέπει να διατηρήσουμε τον αμυντικό προσανατολισμό μας και μετά να πάρουμε ό,τι μπορέσουμε από μπροστά».
Για την ισοφάριση: «Από κάποιο σημείο και μετά ο Παναθηναϊκός μας υποτίμησε. Σκοράραμε ένα εύκολο γκολ και κάπου εκεί χάσανε την αυτοσυγκέντρωσή τους. Είχε πολλές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Καμιά φορά παιχνίδια που τα θεωρείς χαμένα σου φέρνουν και κάτι. Όταν πας για τη σωτηρία πρέπει να τα δώσεις όλα με κάθε τίμημα για να πας μπροστά. Ο προπονητής μας έχει κουράσει τις τελευταίες ημέρες και νομίζω η δουλειά θα φανεί αργά ή γρήγορα».