"Χρυσοί" οι Κόκκινος/Ραμιώτης και Γκότζη Δηλαβέρη στη Χαλκιδική

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα σίρκουι του μπιτς βόλεϊ συνεχίστηκε το τριήμερο (28-30/06) με το Masters στη Χαλκιδική με δύο νέα ζευγάρια να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών.Στο "Lacara Camping" όπου διεξήχθησαν οι αγώνες οι Βασίλης Κόκκινος και Αγγελος Ραμιώτης νίκησαν στον τελικό τους Στράτο Καββαδά και Γιάννη Χαριτωνίδη με 2-0 σετ (23-21, 21-08). Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Αν και οι Καββαδάς/Χαριτωνίδης πήραν το 1ο σετ μπολ, κάνοντας το 20-18, στη συνέχεια οι  Κόκκινος/Ραμιώτης ισοφάρισαν και πήραν το σετ. Το δεύτερο σετ κύλησε εύκολα για το δίδυμο των Κόκκινου/Ραμιώτη που επικράτησαν με 21-08.
Στις γυναίκες οι Μιμή Γκότζη και Αθηνά Δηλαβέρη νίκησαν τις Μαρία Κοτέογλου και Νίκη Μουντάκη με 2-0 σετ (21-12, 21-14). Οι Κοέτογλου/Μουντάκη αγωνίστηκαν πρώτη φορά σε τελικό Masters και προσπάθησαν στο πρώτο σετ μέχρι το 7-7. Από εκείνο το σημείο οι Γκότζη/Δηλαβέρη επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη. 

Επόμενη στάση των αγώνων Masters είναι η Πέρδικα στην Αίγινα με τα παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα το τριήμερο 05-07 Ιουλίου.