February 2014

Πέρες: "Ζω ιδιαίτερες στιγμές στον Ολυμπιακό"

Ο Ερνάν Πέρες εξέφρασε την χαρά του για το μεγάλο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Γ., ενώ αναφέρθηκε στα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Μπαρτζώκας: Δεν ήταν δίκαιο για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Πόλη, με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Γιώργο Μπαρτζώκα, να εκφράζει την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και τα παράπονα του για την τεχνική ποινή που δέχτηκε στο 26'."Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε και στα 40 λεπτά του αγώνα, χωρίς τον Σπανούλη στη διάθεσή μας, και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. 

Χωρίς Μαρσέλο και Χωριανόπουλο με Πανιώνιο

Στο εκτός παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική αποφασίστηκε να εκτίσουν την τιμωρία τους οι Μαρσέλο και Χωριανόπουλος.
Τις υπηρεσίες δύο βασικών του στελεχών, του Μαρσέλο Γκοϊανίρα και του Γιώργου Χωριανόπουλου, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, θα στερηθεί ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Μαντζουράκης ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Χαλαρά ο ΠΑΟΚ 3-0 σετ τον Αρη

Με τους Λόουσον και Μίλκοφ να κάνουν... πάρτι στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Άρη στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έγινε στο «Παλατάκι» για την 18η αγωνιστική της Volleyleague. Βεβαίως, ο αγώνας ελάχιστα θύμισε ντέρμπι καθώς ο δικέφαλος φρόντισε να... καθαρίσει κάθε σετ μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ήταν μια νίκη ανάσα για τον ΠΑΟΚ που απομακρύνεται από τη ζώνη των πλέι άουτ, σε αντίθεση με τον Άρη, που έκανε το χειρότερό του παιχνίδι και μπαίνει σε περιπέτειες.

Το πρόγραμμα της Εθνικής στις ΗΠΑ

Βγήκε το πρόγραμμα και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο τουρνουά των ΗΠΑ ενώ τα εισιτήρια θα είναι στην διάθεση του κοινού από τις 17 Μαρτίου.
Δυο φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Εθνικής μας ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες στα  πλαίσια του τουρνουά "Road to Brazil", το οποίο διεξάγεται από τις 29 Μαϊου έως τις 7 Ιουνίου.

Pages