February 2014

Νοκ άουτ για ΠΑΟΚ ο Διαμαντάκος

Χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Διαμαντάκος ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα του Εργοτέλη.
Στο τελικό στάδιο μπήκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο. Στο πρόγραμμα της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας δούλεψαν σε τακτικά θέματα.

Άνετα η Μπιλμπάο με χατ-τρικ του Αντούριθ

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε στο "Σαν Μαμές" με σκορ 4-0 της Γρανάδα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αντούριθ που σημείωσε τρία τέρματα. Στο +7 αλλά με ένα ματς παραπάνω οι Βάσκοι στην μάχη της τέταρτης θέσης.

Πέρες: Νταμπλ και πρόκριση στους "8"

Ο Ερνάν Πέρες εξέφρασε την χαρά του για το μεγάλο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μάντσεστερ Γ., ενώ αναφέρθηκε στα ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νίκη είναι τεράστια και βρεθήκαμε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή μας στα προημιτελικά! Η αλήθεια είναι πως για μας είναι ένα πολύ μεγάλο όραμα και στόχος μας να το κατακτήσουμε. Θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση", τόνισε αρχικά ο Πέρες μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Παραγουάης και συνέχισε:

Εύκολα η Ρεάλ Μαδρίτης, 80-57 την Παρτιζάν

Την έβδομη νίκη της στον 6ο όμιλο του Top 16 πέτυχε η Ρεάλ, που επικράτησε εύκολα με 80-57 την Παρτιζάν στην Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Euroleague. 1-7 για τους σέρβους.Ροντρίγκεθ (19 π.), Γιούλ (19 π.) και Ρέγες (9 π.) οι καλύτεροι για την ομάδα του Λάσο.

Μπογκντάνοβιτς (10 π.), Πάβλοβιτς (10 π.) και Λοβέρν (9 π.) διακρίθηκαν από το συγκρότημα του Βουγιόσεβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 24-10, 15-13, 19-17.

Ελεύθεροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ


Οι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν στην Πορτογαλία λίγο πριν την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, είναι πλέον ελεύθεροι

Η περιπέτεια των τεσσάρων φίλων του ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία έληξε θετικά... Οι τελευταίοι συνελήφθησαν για περιστατικό που έγινε με αστυνομικούς λίγο πριν φτάσουν στο γήπεδο της Μπενφίκα για το ματς της Πέμπτης (27/2).

Καρέ με χατ-τρικ του Αντούριθ η Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο σκόρπισε 4-0 τη Γρανάδα στο Σαν Μαμές και παραμένει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση της 4ης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions LeagueΣυνέχεια στην εξαιρετική της πορεία έδωσε η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τη Γρανάδα στο ματς, που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής.

Η Μπιλμπάο κέρδισε 4-0 και ξέφυγε 7 βαθμούς από Βιγιαρεάλ, Σοσιεδάδ, διατηρώντας το προβάδισμα για την προνομιούχο τέταρτη θέση.

Ονάν: Ανακτήσαμε την αυτοπεποίθηση μας

Η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ πραγηματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Ομέρ Ονάν, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι οι παίκτες του Ομπράντοβιτς ανέκτησαν την αυτοπεποίθηση τους και είναι σε πολύ καλή κατάσταση."Πλην Μπαρτσελόνα, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Ανακτήσαμε την αυτοπεποίθησή μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βρισκόμαστε, όπου θέλαμε βάσει χρονοδιαγράμματος.

Τέταρτη η Μπάγερν, 79-73 την Ζαλγκίρις

Στην τέταρτη θέση του 6ου ομίλου του Top 16 ανέβηκε η Μπάγερν, που επικράτησε με 79-73 της Ζαλγκίρις στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Euroleague. 4-4 για την γερμανική ομάδα, 1-7 για τους λιθουανούς.Τέιλορ (22 π.), Ντιλέινι (11 π.), Μπέντσινγκ (11 π.), Μπράιαντ (11 π.) και Σάβοβιτς (10 π.) οι καλύτεροι για την ομάδα του Πέσιτς.

Γιαφτόκας (18 π.), Γιασικεβίτσιους (15 π.), Πότσιους (11 π.) και Κλιμαβίτσιους (10 π.) διακρίθηκαν από το συγκρότημα του Στομπέργκας.

Pages