July 2014

Πρώτη για Μπούι με Αναστασίου

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη το απόγευμα με τον Ουασίμ Μπούι να γυμνάζεται για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

Διπλό πρόκρισης για τον Ατρόμητο στη Βοσνία

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, παρότι δεν πάτησαν γκάζι στην Βοσνία, ήταν απόλυτα εύστοχοι και πήραν τη νίκη με...

Ήττα με 1-0 για τον Αστέρα κόντρα στη Μάιντς

Ο Αστέρας θα υποδεχθεί με μειονέκτημα τη Μάιντς την επόμενη Πέμπτη (7/8, 21:15) στην Τρίπολη, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για τον τρίτο...

Τα γκολ στα Σαράγεβο-Ατρόμητος και Μάιντς-Αστέρας Τρίπολης

Ο Ατρόμητος επικράτησε στην έδρα της Σαράγεβο με 2-1, την ώρα που ο καλύτερος από την Μάιντς, Αστέρας έχασε στη Γερμανία με 1-0. Δείτε και τα 4 γκολ.

Σαράγεβο-Ατρόμητος 1-2

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 της Σαράγεβο εκτός έδρας με τους Φυτανίδη και Νάστο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (7/8). (BINTEO)

Μάιντς - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Αστέρας Τρίπολης γνώρισε την ήττα από τη Μάιντς με το γκολ του Οκαζάκι όντας εξαιρετικός για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Δοκάρι με τον Μάσα και τεράστια ευκαιρία με τον Ντε Μπλάσις είχαν οι Αρκάδες.

Pages