April 2016

Τα "δώρα" ανέστησαν την Μπαρτσελόνα

Η... ανόητη κόκκινη κάρτα του Βέστερμαν και το γκολ-δώρο που έκαναν οι αμυντικοί της Μπέτις στον Ράκιτιτς, επέτρεψαν στην Μπαρτσελόνα να περάσει με 2-0 από τη Σεβίλλη και να επιστρέψει στην κορυφή της Primera Division. (VIDEOS)

Χωρίς νικητή η μάχη Νίνη - Γκαλίτσιου

Σαρλερουά και Λόκερεν αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τον Σωτήρη Νίνη και τον Γιώργο Γκαλίτσιο να αγωνίζονται βασικοί, σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα.

Δύσκολο απόγευμα για Ουντινέζε και Καρνέζη

Η Τορίνο συνέτριψε στο "Φρίουλι" με 5-1 την Ουντινέζε - με τον Ορέστη Καρνέζη να αγωνίζεται βασικός - η οποία δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A. (VIDEO)

Γκριεζμάν εξ' ουρανού για Ατλέτικο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έβλεπε από την εξέδρα - λόγω τιμωρίας - την Ατλέτικο να δυσκολεύεται, έριξε στη μάχη τον Γκριεζμάν κι ο Γάλλος τον δικαίωσε μετά από 35 δευτερόλεπτα πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ (1-0) απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο. (VIDEO)

Παίκτες και οπαδοί της Έβερτον τίμησαν τους 96 νεκρούς του Χίλσμπορο

Παίκτες και οπαδοί της Έβερτον τίμησαν την μνήμη των 96 νεκρών του Χίλσμπορο, ύστερα από την απόφαση της δικαιοσύνης που καταλόγισε ευθύνες στην Αστυνομία και όχι στους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού η Νιούκαστλ

Το γκολ του Τάουνσεντ αρκούσε για τη Νιούκαστλ, προκειμένου να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας και να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βαθμό στο "Μπριτάνια" η Σάντερλαντ, εύκολα η Γουέστ Χαμ.

Pages