June 2016

Προανήγγειλε την παραμονή του ο Νεϊμάρ

Μέσω twitter ο Νεϊμάρ προανήγγειλε ουσιαστικά την επέκταση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα. Πενταετές το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους "μπλαουγκράνα".

Ιμπάρμπο: "Θα είναι η χρονιά μας"

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο υποσχέθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι "εφέτος θα είναι η χρονιά μας", υποστήριξε ότι ήταν όνειρό του να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ επεσήμανε ότι "δεν τα παρατάω ποτέ".

Περιμένοντας την FIFA

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ενήμερη για τις κινήσεις της ΕΠΟ για την Επιτροπή Δεοντολογίας και αναμένεται να πάρει τις τελικές της αποφάσεις. Τι είπε παράγοντας της FIFA, τι ο Γκιρτζίκης στο παρασυμβούλιο της ομοσπονδίας.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Νορβηγία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η Οντ Γκρένλαντ επικράτησε 2-0 της Μάριενχαμν και ως εκ τούτου οι Νορβηγοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να προκριθούν στον β' προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπίσεσβαρ: "Να κάνω χαρούμενη ολόκληρη την Θεσσαλονίκη"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να δει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. (video)

Στην Ολλανδία ο Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται στην Ολλανδία, όπου ενσωματώθηκε με την αποστολή του Παναθηναϊκού. Θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (1/7), οπότε και το πρωί της ίδιας μέρας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα "πράσινα".

Σάντσεθ: "Η φόρτιση είναι μεγάλη"

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο με την Βάκερ ήταν ο Σάντσεθ, που ξεκαθάρισε ότι σε αυτό το χρονικό σημείο το σημαντικό είναι το χτίσιμο της φυσικής κατάστασης.

Φουλ αμυντική τακτική από Στραματσόνι

Βάρος στην άμυνα από τον Αντρέα Στραματσόνι στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (30/6). Η ομιλία του Ιταλού, η ραμπόνα του Χατζηγιοβάννη και ο Μέστο που επανέφερε στην... επαγγελματική πραγματικότητα τον νεαρό.

Pages