January 2017

Οριστικά δανεικός στην Γρανάδα ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα, αφού επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον εξάμηνο δανεισμό του. Έβγαλε ανακοίνωση η πράσινη ΠΑΕ.

Δίνει συνέντευξη Τύπου ο Αλαφούζος

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σερέτης στον ειδικό αφιερωματικό "φάκελο" του Sport24 Radio στο "Σουτ Τηλεφώνημα" ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα, την επόμενη εβδομάδα.

Βαζέχα: "Τρελάθηκα με Στραματσόνι, έχει μεγάλη ευθύνη ο Αλαφούζος"

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Σουτ τηλεφώνημα», μιλώντας για την κατάσταση στους «πράσινους». Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Έκανε προσφυγή για τον Κουλιμπαλί ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς κατέθεσε προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού για να εξασφαλίσει άμεσα χρήματα που οφείλονται στους Χανιώτες από την μεταγραφή του 27χρονου αμυντικού στο τριφύλλι.

Ο Ταυλαρίδης στον Άρη για 1,5 χρόνο

Είναι οριστικό. Ο Στάθης Ταυλαρίδης σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αποτελεί ποδοσφαιριστή του Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2018, λίγες μέρες αφού έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός στην παράταση

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή μέχρι το πέσιμο της αυλαίας και τώρα έχει περιθώριο μέχρι τις 10/2. Τι ισχύει με τον ακριβό Βάθκεθ, τον Εζατολάχ αλλά και την αναμονή για τον Γουακάσο μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Pages