April 2017

Δώνης και Μπαλοτέλι "σκότωσαν" την Παρί

Με τους Μπαλοτέλι και Τάσο Δώνη να σκοράρουν, η Νις νίκησε 3-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν, έτσι η Μονακό και ο Λεοναρντο Ζαρντίμ είναι αγκαλιά με τον τίτλο στο γαλλικό πρωτάθλημα

Μπεργκ: "Κατανοούμε την απογοήτευση του κόσμου"

Ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ υποστήριξε πως ο αποκλεισμός από το Κύπελλο γέμισε μεγάλη απογοήτευση τους πράσινους αλλά στόχος είναι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα και το πως οι πράσινοι θα παρουσιαστούν ενωμένοι στα play off.

Μιλόγεβιτς: "Δεν φοβόμαστε κανέναν, πάμε για το καλύτερο στα πλέι οφ"

Ο Βλάνταν Μιλογεβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, τη διοίκηση αλλά και στους φιλάθλους του Πανιωνίου για τη φετινή εξαιρετική πορεία, ενώ τόνισε πως στόχος είναι το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Νίκη στο Μιλάνο η Νάπολι, στο -1 απ'τη Ρόμα

Η Νάπολι νίκησε 1-0 την Ίντερ στο "Giuseppe Meazza", χάρη στο τέρμα του Καγιεχόν και πλησίασε στον έναν βαθμό τη Ρόμα, έτσι ονειρεύεται απευθείας πρόκριση στους ομίλους του CL (videos)

Ο Ρεμί Γκαρντ κι ο πρώτος που φεύγει

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Τάκη Λεμονή να έχει χρησιμοποιήσει σε επτά ματς, όλους τους διαθέσιμους παίκτες πλην ενός, πριν έρθει ο Ρεμί Γκαρντ στο λιμάνι. Γράφει ο Σταύρος Γεωργακόπουλος.

Ο χάρτης του Champions League 2017-18 (30/04)

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους και το Sport24.gr παρουσιάζει μία πρώτη εικόνα του Champions League της επόμενης σεζόν. Ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων.

Στο νοσοκομείο Βραζιλιάνος μέσος μετά από σύγκρουση κεφαλιών με αντίπαλο

Ένας σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι του Ζοάο Πέδρο της Ατλέτικο Παραναένσε μετά από διεκδίκηση της μπάλας τον οδήγησε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.

Pages