October 2017

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που αγκάλιασε τον Μέσι στο κόρνερ

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ενώ ο Μέσι προσπαθούσε να εκτελέσει κόρνερ, ένας νεαρός φίλαθλος έσπευσε να τον αγκαλιάσει. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δυο Ισπανοί φίλαθλοι τραυματισμένοι έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης"

Δυο Ισπανοί φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα δέχθηκαν επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στο κεφάλι, ο ένας μάλιστα σοβαρά. Αμφότεροι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Βαλβέρδε

Ο Ολυμπιακός πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα βράβευσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους των ερυθρολεύκων. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το choreo στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό choreo για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα με όλο το γήπεδο να ντύνεται στα ερυθρόλευκα. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πληρωμές σε παίκτες και εργαζομένους στον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήραν ένα μέρος της δόσης του Οκτωβρίου, ενώ η ΠΑΕ κατέβαλε μισθούς στους εργαζόμενους σε ακαδημία, προπονητικό κέντρο και στα υπόλοιπα τμήματα. Στόχος να βρεθούν και άλλα χρήματα τον Νοέμβριο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του.

Η άφιξη του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη

Λίγο μετά τις 8μ.μ. έφτασαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι αποστολές του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα οι οποίες έγιναν αμφότερες αποδεκτές με χειροκροτήματα. (VIDEOS)

Υπεροχή Μάτος για MVP Οκτωβρίου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε την ψηφοφορία για τον κορυφαίο του μήνα που "κλείνει" και ο Λέο Μάτος προηγείται σε ψήφους με 49%. Μακ: "Το μυαλό μας μόνο στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ".

Pages