November 2017

Ανανεώνει με ρήτρα... πώλησης ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς βελτιώνει κατά πολύ τις απολαβές του στη Ρόμα, με το νέο συμβόλαιο στο οποίο φέρεται να συμφώνησε σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, το οποίο περιλαμβάνει χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Το "καταραμένο" περιβραχιόνιο, τραυματίστηκε ο Λαμπρόπουλος στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχασε στην Καλλιθέα με τραυματισμό, έναν ακόμα από τους… αρχηγούς, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο με κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Ουφάνο για Γιούση: "Να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά"

Ο Φελίπε Ουφάνο, συνεργάτης του Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε για τα δυο γκολ του Χρήστου Γιούση στο Καλλιθέα - ΑΕΚ, αλλά και για την παρουσία του Παναγιώτη Κονέ.

Νέα γκάφα από τον διαιτητή του Βαλένθια - Μπαρτσελόνα

Ο διαιτητής που τα έκανε θάλασσα στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα ξαναχτύπησε, αφού έδωσε πέναλτι για χέρι περίπου ένα μέτρο εκτός περιοχής (video)!

Γρηγορίου: "Ήμασταν απαράδεκτοι"

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 0-1 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο και ο προπονητής των "κυανέρυθρων", Μιχάλης Γρηγορίου, υποστήριξε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από όλους το ματς ήταν απαράδεκτος.

Πασχαλάκης, Πέλκας, Λημνιός διεκδικούν θέση βασικού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίζεται σε μερικές αλλαγές για το ματς του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. 2500 εισιτήρια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Χωρίς Μάντζουκιτς, Χέβεντες, αμφίβολος ο Ιγκουαΐν στο ντέρμπι τίτλου

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι αμφίβολος για το ντέρμπι τίτλου της Γιουβέντους με τη Νάπολι, ενώ νοκ άουτ τέθηκε ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Τότι: "Τομάζι για πρόεδρος, Μοντέλα για προπονητής"

Ο Φραντσέσκο Τότι υπέδειξε τους δύο πρώην συμπαίκτες του στη Ρόμα, Νταμιάνο Τομάζι και Βιντσέντζο Μοντέλα, για τις θέσεις του πρόεδρου της ιταλικής ομοσπονδίας και του ομοσπονδιακού τεχνικού της "σκουάντρα ατζούρα" αντίστοιχα.

Pages