January 2019

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ολιβέιρα

Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα είναι από το βράδυ της Πέμπτης ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παρουσιάζει με έναν πρωτοποριακό τρόπο την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου. (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Πήρε τον Έμερσον της Μινέιρο με 12.000.000€!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα ως το 2024 θα είναι ο Έμερσον, με τους "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνουν τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για να κάνουν δικό τους τον 20χρονο Βραζιλιάνο μπακ από το καλοκαίρι.

Ξάνθη - Άρης 0-1: Σπουδαίο διπλό στα "Πηγάδια" με Γκαρσία

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης ο Άρης επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης εκτός έδρας με σκόρερ τον Γκαρσία και παρέμεινε στο κυνήγι της 5η θέσης και του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Πανιώνιος: Φουλάρει για Μανιάτη

Ο Γιάννης Μανιάτης έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ και στον Πανιώνιο φουλάρουν για την επιστροφή του μετά από οκτώ χρόνια. Πήραν και Γιάννη Μασούρα οι "κυανέρυθροι", έλυσαν τα συμβόλαιά τους οι Ρόλαντ Άλμπεργκ και Ζανί Σεράφ.

Απόλλων Σμύρνης: Πήρε Ζερβόπουλο από Παναθηναϊκό

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Ζερβόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκός.

Ξάνθη - Άρης: "Κίτρινο" προβάδισμα με Γκαρσία (VIDEO)

Ο Ματέο Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τον Άρη στο 37ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της εμβόλιμης (15ης) αγωνιστικής της Super League. (VIDEO)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πήρε αυτόν που δεν πήραν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λέο Μπονατίνι, ο οποίος απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες ημέρες, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τη Γουλβς. Τρίτη προσθήκη για τους "ρεντς" μετά από Μπεναλουάν και Πελέ.

Pages