June 2019

Euro U21: Πρωταθλήτρια η Ισπανία, 2-1 τη Γερμανία

Η Ισπανία U21 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ούντινε, επικράτησε 2-1 της Γερμανίας. Η "φούρια ρόχα" πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2017 από τα "πάντσερ".

Νάπολι: Κυκλοφόρησε ήδη η φανέλα του Μανωλά

Στην Ιταλία η φανέλα της Νάπολι με το όνομα του Κώστα Μανωλά βρίσκεται ήδη στα καταστήματα ενόψει της ανακοίνωσης του από τους ναπολιτάνους.

Τότεναμ: Συμφώνησε στα 72 εκατ. ευρώ με τη Λιόν για τον Εντομπελέ

Δεδομένη παρουσιάζει τη συμφωνία για την παραχώρηση του Εντομπελέ από τη Λιόν στην Τότεναμ η "L' Eguipe" με τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει στα 72 εκατομμύρια ευρώ.

Τερεζόπουλος: "Ποιος είσαι Ντουρμισάι; Ο Superman;"

Ο προπονητής που έκανε επαγγελματία στον Πανιώνιο τον Φιορίν Ντουρμισάι, Δημήτρης Τερεζόπουλος, μιλάει στο Sport24.gr για τον 22χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού και αναφέρεται σε απίστευτα περιστατικά κατά την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Το "αντίο" της Ρόμα στον Μανωλά με φοβερό VIDEO

Η Ρόμα αποχαιρέτησε με ένα video τον Κώστα Μανωλά, τον ευχαρίστησε για τα πέντε χρόνια προσφοράς του και επισημοποίησε το deal με τη Νάπολι. Η σπουδαία μεταγραφή του διεθνούς στόπερ είναι γεγονός. (VIDEO)

Κόπα Άφρικα: Γκολάρα με φάουλ ο Σαλάχ

Ο Σαλάχ θύμισε κάτι από Μέσι στο ματς της Ουγκάντας με την Αίγυπτο για το Κόπα Άφρικα ανοίγοντας το σκορ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ με το αριστερό. (VIDEO)

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης... καλωσόρισε τον Φερέιρα

Ο Γιώργος Σαββίδης πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram τρεις φωτογραφίες του Αμπέλ Φερέιρα καλωσορίζοντας ουσιαστικά τον Πορτογάλο στον ΠΑΟΚ.

Κόπα Άφρικα: Ιστορική πρωτιά για Μαδαγασκάρη

Η Μαδαγασκάρη νίκησε 2-0 τη Νιγηρία, κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου στην πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και προκρίθηκε μαζί με τους σούπερ αετούς στους 16. Νίκη και για Γουινέα, η οποία περιμένει να δει εάν θα περάσει ως τρίτη καλύτερη.

ΠΑΟΚ: Οι 29 που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί τη Δευτέρα το πρωί για την Ολλανδία με την αποστολή να αποτελείται από 29 ποδοσφαιριστές που αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να γίνουν 31. Με την ομάδα ο Χατζηισαΐας και οι Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο.

Pages