October 2019

Το πανόραμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Η 1η αγωνιστική της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/10). Το Sport24.gr σας παρουσιάζει όλα τα αποτελέσματα των έντεκα αναμετρήσεων και παραθέτει τα γκολ. (VIDEO)

La Liga: Buzzer beater με ασίστ Ντε Μπλάσις η Έιμπαρ

Η Έιμπαρ έκαμψε στο 90+5' με γκολ του Ορεγιάνα από ασίστ του Ντε Μπλάσις την αντίσταση της Βιγιαρεάλ και πανηγύρισε τη νίκη με 2-1. Ματσάρα με τέσσερα γκολ, αλλά δίχως νικητή στη Μαγιόρκα.

Άρσεναλ: Ο Τζάκα αποκάλυψε τα μηνύματα θανάτου για τη γυναίκα και την κόρη του

Λίγα 24ωρα μετά τη βρισιά που ξεστόμισε προς τους οπαδούς της Άρσεναλ και προκάλεσε τεράστιο σάλο, ο Γκρανίτ Τζάκα θέλησε να δώσει εξηγήσεις για το ξέσπασμά του μέσω επίσημης τοποθέτησης.

Τρίκαλα - Εργοτέλης 3-2: Εξιλέωση με Τσίπρα στο 89'

Ο Ανδρέας Τσίπρας εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ από το οποίο προήλθε το 1-1, σκόραρε με κεφαλιά στο 89', χάρισε τη νίκη (3-2) στα Τρίκαλα επί του Εργοτέλη και το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του Παγκρητίου.

Λίβερπουλ: Σκέφτεται δύο ομάδες για να παίξει σε δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα!

Η πρόκριση της Λίβερπουλ στα προημιτελικά του League Cup φέρνει τους κόκκινους να αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα το ίδιο Σαββατοκύριακο που θα διεκδικούν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ο Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει δύο διαφορετικές ομάδες!

Μαρτίνς: "Μεταγραφές μόνο αν προκύψουν πωλήσεις"

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, για την κριτική στον Σεμέδο, για τη μη χρησιμοποίηση του Ραντζέλοβιτς το ίδιο συχνά όπως παλαιότερα και για τις σκέψεις του ενόψει Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ και καταιγίδα!

Οι καιρικές συνθήκες δεν επηρέασαν την προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα στο Κορωπί. Κάτω από πολύ δυνατή βροχή ο Γιώργος Δώνης έκανε προπόνηση σε όσους δεν αγωνίστηκαν χθες στην Πάτρα, αφού όλοι οι άλλοι έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά ο Ζαχίντ.

Οι ευχές του Γκούλιτ στον Φαν Μπάστεν είχαν και ερώτηση-πρόκληση

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής και ο Ρουντ Γκούλιτ του ευχήθηκε μέσω Instagram, θέτοντάς του ταυτόχρονα και ένα δύσκολο ποδοσφαιρικό ερώτημα.

Άρης: Οι αντιθέσεις Βέλεθ - Ματίγια και η περίπτωση Σράμελ

Ο Άρης τρέχει το μέτωπο των επεκτάσεων συμβολαίων με τον Φραν Βέλεθ να είναι κοντά στο ναι, όχι όμως και τον Χαβιέρ Ματίγια. Ο Τόμας Σράμελ που προτάθηκε ξανά και η συνάντηση των εκπροσώπων του με τον Άγγελο Χαριστέα τη Δευτέρα (4/11).

O Κριστιάνο Ρονάλντο μασκαρεύτηκε για το Halloween

O Κριστιάνο Ρονάλντο τίμησε και με το παραπάνω τη διάσημη γιορτή του Halloween, καθώς μεταμφιέστηκε και έκανε ξαφνική επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους (VIDEO).

Pages