June 2020

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Αυτογκόλ και χαμένο πέναλτι ο Ντιέγκο Κόστα

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με την Ατλέτικο με αυτογκόλ του Ντιέγκο Κόστα ενώ ο έμπειρος σέντερ φορ αστόχησε σε πέναλτι το οποίο επαναλήφθηκε με τον Σαούλ να ισοφαρίζει για την ομάδα της Μαδρίτης. (VIDEOS)

ΠΑΟΚ: Κέρδισαν χρόνο με Βιεϊρίνια

Η επέκταση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δίνει δεύτερη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και τον παίκτη να γεφυρώσουν τις διαφορές που προέκυψαν στις μέχρι τώρα συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ρόκα: "Πρόθεση μας να αναπτύξουμε το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα"

Ο Τσάβι Ρόκα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην "AS" όπου αναφέρθηκε στο πλάνο που θέλει να ακολουθήσει στον Παναθηναϊκό, στους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που ήδη έχει αποκτήσει το τριφύλλι αλλά και στα εκατοντάδες e-mails που δέχεται με προτάσεις παικτών για την ενίσχυση των πράσινων.

Τορίνο - Λάτσιο 1-2: Δεν αφήνει την Γιουβέντους να ξεφύγει

Η Λάτσιο επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Τορίνο με ανατροπή και εξακολουθεί να κρατάει ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του σκουντέτο στο άτυπο μπρα ντε φερ της με την Γιουβέντους.

Η Σάκκαρη ανέκρινε τον Καραγκούνη για το θρίαμβο στο Euro 2004

Μαρία Σάκκαρη και Γιώργος Καραγκούνης καθίσαν στο ίδιο τραπέζι και θυμήθηκαν την γνωριμία τους ενώ μίλησαν για το έπος της Εθνικής Ελλάδας στην Πορτογαλία με την κατάκτηση του Euro (VIDEOS).

Μαγιόρκα - Θέλτα: Αστείο πέναλτι με τη σφραγίδα του VAR

Απίστευτο πέναλτι δόθηκε υπέρ της Μαγιόρκα στα πρώτα λεπτά του ματς με την Θέλτα, με τον διαιτητή να σφυρίζει ανύπαρκτη παράβαση και να μην αλλάζει την απόφαση του παρά το τσεκάρισμα της φάσης μέσω VAR. Δείτε το VIDEO.

ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης

Με μια και μοναδική επιστροφή, αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πολύ σημαντικό αυριανό ντέρμπι στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Μπάγερν: Έκλεισε το deal με την Μάντσεστερ Σίτι για Σανέ

Η Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και κάνει δικό της τον Λιρόι Σανέ για τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας "Bild".

Βέρντε: "Με συγκέντρωση για το αποτέλεσμα"

Ο Βέρντε θεωρεί πως η συγκέντρωση που θα δείξει η ομάδα του στην Τούμπα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Pages