March 2014

Σφαιρόπουλος: Ηταν ματς Eurocup και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα

Ο Πανιώνιος νίκησε στην παράταση τον ΠΑΟΚ (95-92), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στα ψυχικά αποθέματα της ομάδας του και στην ποιότητα του αγώνα.
Όταν πια όλα είχαν τελειώσει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να συλληπηθεί τον Μιχάλη Τσαϊρέλη (για την απώλεια του πατέρα του), πριν προχωρήσει σε όσα είχαν γίνει στο παρκέ και τον τρόπο που ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΟΚ 95-92, στην παράταση.

Μαρκόπουλος: Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε μέχρι το τέλος το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά λύγισε στην παράταση με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει πως δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του
Ο Σούλης Μαρκόπουλος συνεχάρη τον Πανιώνιο, προσθέτοντας ότι "είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει".

Κατόπιν, πρόσθεσε πως "ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Κι αν εξαιρέσουμε το ξάφνιασμα στην αρχή του αγώνα, στο υπόλοιπο διάστημα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί.

Ανησυχία για Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Ατλέτικο και ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε ότι η συμμετοχή του για τον προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη.

Ξάνθη: Συγχαρητήρια στον Τριτσώνη και στον Πλατανιά


Ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στον Τριτσώνη για την διαιτησία του και τον Πλατανιά για την παλικαρίσια, όπως τονίζει, νίκη του εξέδωσε η Skoda Ξάνθη. Οι Ακρίτες τονίζουν πως το πέναλτι που κέρδισαν ίσως και να μην ήταν χέρι, ενώ κάνουν λόγο για δύο κόκκινες σε Κατάι και Γουνδουλάκη, αλλά προσθέτουν πως ο Τριτσώνης δεν είχε πρόθεση να αδικήσει κάποια ομάδα...Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρόταση της ΕΟΕ για αναστολή των δραστηριοτήτων 12-13/4

Η κόντρα ανάμεσα στην Πολιτεία και της Ομοσπονδίες συνεχίζεται με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να συστήνει αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το Σαββατοκύριακο 12-13/4.
Ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα των Ομοσπονδιών και της Πολιτείας είχαμε τη Δευτέρα (31/3). Η ΕΟΕ, ύστερα από απόφαση της ολομέλειας, έστειλε επιστολή σε όλες τις ομοσπονδίες και συστήνει την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το Σαββατοκύριακο 12-13/4.

Έπιασε τη Βαλένθια η Λεβάντε

Η Γρανάδα ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά η Λεβάντε με γκολ των Ναβάρο και Λόπεθ πήρε τη νίκη. Μεγάλη ανατροπή η Μάλαγα μέσα σε τέσσερα λεπτά στην Ανδαλουσία.

Κουταλιανός: Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί


Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς και καλή συνέχεια. Ήρθαμε να παίξουμε ξέροντας το τι θα αντιμετωπίσουμε. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για το ματς με τον Ηλυσιακό. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το καταφέραμε για ένα ημίχρονο.

Pages